Başakşehir-Kirazlı Metrosu [M7] 1.Etap İnşaatı
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 42, 43, 44  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Metro Projeleri -> Başakşehir-Kirazlı Metrosu [M7] 1.Etap İnşaatı
<< Önceki başlık :: Sonraki başlık >>  
Yazar Mesaj
Esat
Site Yöneticisi

Başlıklar: 319

Mesaj 02 Mar Sal, 2010 15:21
    Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

Vay güzel bunlarda iyi oldu vallaha, ayagina saglik. Üstü kapatilan bir bölüm var diyordun sanirim sanayinin orada bu resimler o bölümden mi, kapatilip yol tekrar ulasima acildi mi?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Hakan
Serbest Geçiş

Başlıklar: Yok

Mesaj 02 Mar Sal, 2010 15:26
    Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

İlk fotoğrafta üzeri metal çatı ile kapalı yer giriş-çıkış mı? Bir de hemen solunda kalan üzeri örtülü yer nere, ora asansör galiba?
Başa dön
Esat
Site Yöneticisi

Mesaj 02 Mar Sal, 2010 15:29
    Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

Muhtemelen, bende o sekilde tahmin ediyorum gerci Mehmet oralar yapilirken iyi gözlemledigi icin daha dogrusunu yazacaktir bize, ama büyük ihtimal ile merdiven girisleri ve asansör. Pek havalandirma gibi durmuyor üzeri kapali olan o yerler.
Başa dön
Mehmet Kasım
Seyyah

Başlıklar: 139

Mesaj 02 Mar Sal, 2010 16:20
    Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

1. resimde asansör var evet. birde normal giriş çıkış. BP'ye bakıyor.

2. resimde tümsan sanayi sitesinin içine verilen giriş çıkış.

3.resimde 1. resimdeki grişle sırt sırta olan ve aralarında sadece 40-50 m uzaklık olduğu için eleştirdiğim giriş çıkış

o cadde trafiğe tam olarak açıldı. iett durak koydu. 89c ve 98'ler urada duruyor. ayrıca etaplar arası ring otobüsü daha da genişletildi. çift yönlü çalışıyor. bu durağa da geliyor.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Mehmet Kasım
Seyyah

Mesaj 02 Mar Sal, 2010 16:21
    Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

havalandırma da bu olabilir:

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Hakan
Serbest Geçiş

Başlıklar: Yok

Mesaj 02 Mar Sal, 2010 18:50
    Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

Bu giriş-çıkışlar tam bitmedi değil mi? Çünkü o çatıların biraz daha iyi şeyler olacağını sanıyorum, şu an ilk rüzgarda uçacak gibi duruyorlar...
Başa dön
Mehmet Kasım
Seyyah

Mesaj 02 Mar Sal, 2010 19:45
    Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

Hakan yazmış:
Bu giriş-çıkışlar tam bitmedi değil mi? Çünkü o çatıların biraz daha iyi şeyler olacağını sanıyorum, şu an ilk rüzgarda uçacak gibi duruyorlar...

sanırım bitmei. geçici olarak yağmurdan korumak amacıyla yapılmış. yoksa hat hizmete girdiğinde böyle olmaz tabi.

((( aramızda kalsın başar abiyi yemliyorum ama sabahtan beri şuna yorum yapmadı yavv Smile)) : "yolu olmayan ama metrosu olan toki konutları :Smile)))

Ayazma metrosu

varoş metrosu

dere yataklarına metro

getto metrosu

metro değil banliyö

abi zarfa bi gelmedi yavvv Smile)))

Başa dön
alabay
Site Yöneticisi

Başlıklar: 13

Mesaj 02 Mar Sal, 2010 19:55
    Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

Valla ne diyeyim ... beni daha çok üzen o binalardaki 1950 tarzı pencereler. Ayol orası ay mı?! Enerji, tasaruf, gürültü, bilmem ne ... ama ne yapalım, beklenmeyen bir şey. Beklenmezse de yapmaz kimse. Yani yolun olmaması ... yol olmadan metro veya tramvay ulaşırsa aslında bu "moderin" bir yaklaşım Smile
Başa dön
Mehmet Kasım
Seyyah

Mesaj 02 Mar Sal, 2010 20:21
    Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

alabay yazmış:
Valla ne diyeyim ... beni daha çok üzen o binalardaki 1950 tarzı pencereler. Ayol orası ay mı?! Enerji, tasaruf, gürültü, bilmem ne ... ama ne yapalım, beklenmeyen bir şey. Beklenmezse de yapmaz kimse. Yani yolun olmaması ... yol olmadan metro veya tramvay ulaşırsa aslında bu "moderin" bir yaklaşım Smile

vay abim benim. şu makaeyi oku o zaman. ne demekistediğimi net anlattım slında. reklam faturası gönder esat Smile tamam.

http://www.rayturk.net/?p=3703

peki abi istasyon girişlerinin sırt sırta ve 40 m mesafede olmasına bir şey demedin hiç? 3 giriş 100 m2'lik alanda kümelenmiş. böyle olmaz dimi abi? bak senni öğrencin nasıl kavradı bu işleri Smile
Başa dön
Esat
Site Yöneticisi

Mesaj 02 Mar Sal, 2010 20:55
    Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

Smile Yok başka türlü anlaşıcaz senle fatura olayı yok ama hesap kesicem Very HappyVery Happy

Başar bu aralar gaza gelmez, onun işi çok. Bence orada istasyonların o kadar yakın olması çok önemli değil, sonuçta ana cadde üzerinde bir taraftaki girişler sanayi ye bir taraftakiler konutlara hitap ediyor dimi, orası şu Başakşehir girişte BP nin orada bir istasyon olacaktı o dimi Mehmet? Eğer o ise yani sanayi içine kadar bir tünel uzatmaya gerek varmıydı? Bence yoktu, ama yan tarafta konutların içerisinde bir yerden bir tünel girişi yapılabilirmiydi, eğer yeri doğru anladı isem hani çok hafif bir yükselip Başakşehir e girip yol yokuş aşağı iniyor, işte o inişin bitişinde bir yerde daha konutların içine hitap eden bir tünel giriş olabilir miydi?
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder     Ana Sayfa -> Metro Projeleri -> Başakşehir-Kirazlı Metrosu [M7] 1.Etap İnşaatı
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 42, 43, 44  Sonraki
31. sayfa (Toplam 44 sayfa)

Geçiş Yap: